Kókuszos finomságok, természetesen.

Kókusz Gasztronauta

Kókusz Gasztronauta

Kávé kókusztejjel

2016. augusztus 26. - Kókusz Gasztronauta

Hozzávalók

 

Instant kávé/ fozött kávé-1 dl
1-2 tk xukor
1/2 tk orölt fahéj
1/4 tk valia rúd magja
1 dl víz
1 dl Aroy-D kókusztej

 

kave-kokusztejjel_1.jpg

Tipp: Meleg idő esetén rakjunk bele pár darab jégkockát és egy gömb vanília fagylaltot. Az összhatás mennyei!

 

Elkészítés

 

Főzzük le a kedvenc kávénkat vagy forrázuk le az instant kávét úgy, hogy 1dl kávénk legyen.
Ízlés szerint ízesítsük xukorral, adjuk hozzá a vanília magot és a fahéjat. A kókusztejet keverjük össze a vízzel és addig dolgozzuk össze, amíg a tetején hab nem képződik. A tejet öntsük bele a kávénkba és egy kanállal merjük rá a tetejére a habot.
Díszítsük kókuszreszelékkel és fahéjjal.

 

Nature Cookta bevásárlólista:

Xukor Zéró
Aroy-D kókusztej

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszgasztronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr9411654358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása