Kókuszos finomságok, természetesen.

Kókusz Gasztronauta

Kókusz Gasztronauta

Napindító smoothie

2016. február 05. - Kókusz Gasztronauta

Mai receptajánlatom igazi vitaminbomba, közkedvelt déligyümölcsökből, amelyek még most, februárban is elérhetőek. Kortyolgasd el reggel, és készülj fel arra, hogy egész nap kirobbanó formában leszel. Az összetevők közt található útifű maghéj gyógyír az emésztőrendszerednek: ez a zselés állagúvá váló, magas rosttartalmú anyag gyengéden, de hatékonyan tisztogatja a belső traktust. Hamar jóllakottá tesz, ezért akkor is érdemes kipróbálnod ezt a smoothie-t, ha fogyni szeretnél. A kókusztej, a banán és az ananász miatt pedig szinte olyan lesz, mintha egy egzotikus koktéllal kezdenéd a napot - ami ráadásul jóval táplálóbb, mint a Piña Colada.

 

Hozzávalók

 
1 db banán
1 db grapefruit
1/4 ananász
1/4 tk őrölt fahéj
1 tk útifű maghéj
1 tk citromlé
1/2 citrom reszelt héja
1,5 dl Aroy-D kókusztej

napindito_smoothie.jpg

Tipp: Édesítheted sztívia porral vagy agave sziruppal és megspékelheted még különbözo “super food”-okkal a szervezeted egészségéért!

Elkészítés


A hozzávalókat daraboljuk fel és a fűszerekkel együtt turmixoljuk össze. A kókusztejet a végén adjuk hozzá, amikor már nem darabos. Egy szelet süteménnyel készen is van a tökéletes reggeli.

 

Nature Cookta bevásárlólista:

Szezámmagliszt
Kendermagpor
Rózsaszín Himalaya só
Kókuszolaj

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszgasztronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr438363298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása