Kókuszos finomságok, természetesen.

Kókusz Gasztronauta

Kókusz Gasztronauta

Epres Pudingdesszert

2016. augusztus 26. - Kókusz Gasztronauta

Hozzávalók

 

2 dl Aroy-D kókusztej
2 dl víz
1 csomag vaníliás pudingpor
3-4 ek xukor
1 ek útifu maghéj
1/4 tk vaníliarúd magja
6-8 szem eper
Egy marék aszalt vörösáfonya

 

coco_recepteskonyv_print-95_3.jpg

Tipp: Készíthetjük csokoládés pudingporból is, és akkor a félig kihűlt pudingba csokoládé darabokat is adhatunk.

 

Elkészítés

A kókusztejet keverjük el a vízzel, a xukorral, az útifű maghéjjal és a vaníliás pudingporral. Tegyük fel főni és mielőtt elkezdene sűrűsödni a pudingunk, adjuk hozzá a kikapart vanília magot.
Amíg hűl, addig tisztítsuk meg az epret és vágjuk fel hosszába, majd egy szilikon forma alját rakjuk ki vele.
Ezután a vörösáfonyánkat keverjük bele a pudingba és kanalazzuk rá a gyümölcsre. Pár órára helyezzük hűtőszekrénybe.
Tálalaskor óvatosan vegyük ki a formából és díszíthetjük forró eperdzsemmel és kókuszreszelékkel.

 

Nature Cookta bevásárlólista:

Aroy-D kókusztej
Útifu maghéj
Xikor Zéró

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszgasztronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr4211654308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása