Kókuszos finomságok, természetesen.

Kókusz Gasztronauta

Kókusz Gasztronauta

Gyümölcsös kókuszjoghurt

2016. augusztus 26. - Kókusz Gasztronauta

Hozzávalók

 

3 dl Aroy-D kókusztej
1 bögre gyümölcs (eper, málna, áfonya...)
Ízlés szerint porxukor

 

gyumolcsos-kokuszjoghurt_1.jpg

Tipp: használhatjuk a müzlinkhez, süteményekhez, egy könnyű nyári esti desszert is lehet.

 

Tisztítsuk majd szárítsuk meg a gyümölcsöket és turmixoljuk le.
A kókusztej krémesebb, sűrűbb részét kanalazzuk ki és verjük fel míg habos nem lesz és adjuk hozzá az ízlés szerinti édesítőt.
Keverjük össze a gyümölcspépet a habos krémünkkel és már fogyaszthatjuk is vagy hűtőbe téve le is hűthetjük.

Natur Cookta bevásárlólista:

Aroy-D kókusztej
Porxukor Zéró

A bejegyzés trackback címe:

https://kokuszgasztronauta.blog.hu/api/trackback/id/tr5811654340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása